ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ στο ΑΒΒΑ

“Χρειάζεσαι ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί.” 

Χρειάζεσαι πολλά χέρια να αγκαλιάζουν, να διδάσκουν, να παίζουν, να φροντίζουν. Χρειάζεσαι πολλά μάτια, πολλές ιδέες, πολλή ενέργεια. Χρειάζεσαι ανθρώπους με μεγάλη καρδιά που θα μεταμορφώνονται σε μια οικογένεια γι’ αυτά τα παιδιά.

Η εθελοντική ομάδα του ABBA HOUSE Thessaloniki είναι η ψυχή του σπιτιού μας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και προέλευσης, που αγαπούν τα παιδιά χωρίς διακρίσεις, και έχουν λίγο ή πολύ χρόνο να διαθέσουν για οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνει τη ζωή των παιδιών μας καλύτερη. Και αυτό, όπως λένε οι ίδιοι, κάνει και τη δική τους ζωή καλύτερη.

Αν θέλεις να γίνεις κομμάτι του "χωριού" που χρειαζόμαστε στο ABBA HOUSE Thessaloniki,

επικοινώνησε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε!

 

23781939_1105341932934993_1983394202_n.jpg

Αν θέλεις μπορείς...

  • Να κάνεις αίτηση συμμετοχής στις Ομάδες Εθελοντών του ABBA HOUSE Thessaloniki
  • Να ενημερωθείς & να κοινοποιήσεις τη δράση, και την προσπάθεια μας, κάνοντας εγγραφή στο newsletter.
  •  Να μας βοηθήσεις να συγκεντρώσουμε σε κάποιο από τα σημεία εξυπηρέτησης αυτά που χρειαζόμαστε (Σημεία Συγκέντρωσης: κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας)
  • Να διοργανώσεις μια εκδήλωση για το ABBA HOUSE Thessaloniki! Είστε φορέας ή σωματείο, σχολείο κτλ. και θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για το έργο μας; Στείλτε μας email με τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@abbahouse.gr .
  • Να γράψεις για το ABBA HOUSE Thessaloniki! Είσαι δημοσιογράφος; Εργάζεσαι σε κάποια τοπική εφημερίδα ή άλλο έντυπο μέσο; Μπορείτε γράψετε ένα άρθρο για να αναδείξετε το έργο του ABBA HOUSE Thessaloniki
  • Να πάρεις ενεργά μέρος στις εκστρατείες του ABBA HOUSE THESSALONIKI! Είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής προγράμματος στο Ραδιόφωνο ή την Τηλεόραση; Στείλτε μας τα στοιχεία σας ώστε να σας στέλνουμε τα ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά μας μηνύματα. Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για μια ζωντανή συνέντευξη.